Wiltec Total Hearing Care

Eenvoudig voldoen aan alle eisen op het gebied van gehoorbescherming

Mensen die dagelijks in een omgeving met lawaai werken, weten hoe belangrijk het gebruik van gehoorbescherming is. Vooral omdat gehoorbeschadiging onomkeerbaar is, staat dit onderwerp de laatste jaren steeds meer in de belangstelling. Er komt behoorlijk wat bij kijken, om voor iedere medewerker te zorgen voor de juiste bescherming. Bescherming die ook nog comfortabel zit, zodat het zeker gedragen wordt. Om bedrijven hierin volledig te ontzorgen, heeft Wiltec een nieuw concept ontwikkeld: Wiltec Total Hearing Care!

Met Wiltec Total Hearing Care voldoet een bedrijf eenvoudig aan alle eisen op het gebied van lawaaipreventie. De expertise en jarenlange ervaring van Wiltec zorgen voor praktische oplossingen en otoplastieken die met plezier gedragen worden. Otoplastieken zijn op maat gemaakte beschermende oorstukjes, die de gehele dag comfortabel gedragen kunnen worden. Technische ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat gehoorbeschermers niet alleen beschermen, maar ook de communicatie -en daarmee de veiligheid op de werkplek- verbeteren.

De voordelen:


• totaalpakket: van inventariseren schadelijk geluid, tot het aanmeten en verstrekken van gehoorbescherming
• inclusief onderhoud, controle en reiniging
• levenslange garantie

Het resultaat: de lawaaibescherming voor medewerkers is altijd up to date en veilig, het gerelateerde ziekteverzuim zal dalen en medewerkers voelen zich prettiger!

Wiltec is specialist op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en biedt producten waarmee u zich van top tot teen kunt beschermen, waaronder een uitgebreid assortiment

Voor meer informatie klikt u hier