Williams F1 Team en Kemppi kondigen vernieuwde sponsorovereenkomst aan

26 februari 2013. Grove, Verenigd Koninkrijk.

Williams F1 Team (WGF1) is verheugd aan te kondigen dat het een verbeterde samenwerking heeft ondertekend met Kemppi, wereldleider in de productie van lasapparatuur.

Kemppi produceert booglasapparatuur en is opgericht in 1949 door Martti Kemppi. Het familiebedrijf heeft vele nieuwe innovaties op de markt gebracht in de afgelopen 60 jaar in branches zoals scheepsbouw, metaal workshops en vervoer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lahti, Finland, Kemppi heeft een wereldwijde aanwezigheid met vestigingen in 15 gebieden en wereldwijd klanten in meer dan 70 landen.

Kemppi is vanaf april 2012 partner van het ​​Williams F1 Team. In verband met deze vernieuwde overeenkomst zit het Kemppi logo op de eindplaat van de voorvleugel van de Williams Renault FW35 en ook op de mouw van de overalls van de chauffeurs en op de team kleding. Kemppi en Williams zullen ook blijven profiteren van hun technische samenwerking. Williams profiteert van de expertise van Kemppi in lasapparatuur, zowel in de werkplaats als bij wedstrijden.

Anssi Rantasalo, Chief Executive Officer van Kemppi, verklaarde: "We ondersteunen Valtteri al enkele jaren en het is geweldig om te zien dat hij de kans krijgt om te laten zien wat hij kan dit seizoen op het wereldtoneel. Het is ook een grote eer voor Kemppi om samen te werken met één van de meest succesvolle teams in de Formule 1 geschiedenis. We hopen op meer succes voor het Williams F1 Team dit jaar. Onze relatie omvat ook een technologisch partnerschap, we laten zien dat onze lasapparatuur aan de strenge eisen van Formula 1 kan voldoen ".

De heer Frank Williams, Team Principal van het Williams F1 Team; "We zijn blij dat we Kemppi, met hun sterke betrokkenheid bij de autosport, hebben hun betrekken bij het ​​Williams F1 Team. We kijken ernaar uit om dit seizoen voort te bouwen op onze toch al sterke relatie".

Voor meer informatie over Kemppi klikt u hier