Weer veilig netwerken met de metaalsector tijdens METAVAK in oktober!Weer veilig netwerken met de metaalsector tijdens METAVAK in oktober!


Na 2 jaar opent Evenementenhal Gorinchem eindelijk weer veilig haar deuren op 5, 6 en 7 oktober voor u als metaalprofessional. Met de focus op de 6 segmenten verbinden, automatisering, verspanen, plaatbewerking, 3D-printen en oppervlakte/reiniging belooft METAVAK een compleet platform te worden met 130 exposanten. Bekijk de vele demo’s bij exposanten op hun stand en volg actuele sessies die vanuit SMITZH worden georganiseerd in het kennistheater. Binnen één dag bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En dit alles ervaart u onder het genot van gratis catering!

BESTEL HIER UW GRATIS TICKET! 

3-daags themaprogramma van SMITZH

Innovatieprogramma SMITZH biedt samen met haar partners als Koninklijke Metaalunie, FME en TNO een actueel programma aan op de beursvloer waarbij iedere dag een ander thema centraal staat. Spraakmakende onderwerpen zoals Industrie 4.0, IoT, 3D-printen, slim met data, smart welding én meer komt hier aan bod.

Lees snel verder

NIEUW! Smart Badge

Wilt u na een interessant gesprek met een leverancier hun informatie ontvangen? Of is het standpersoneel in gesprek en heeft u geen tijd om te wachten? Haal uw badge langs de reader van de exposant en ontvang hun bedrijfs-/productinformatie per mail. Het voordeel is dat u niet meer met zware foldertassen naar huis hoeft en u kunt alles overzichtelijk en op het gemak digitaal nalezen.

Ontdek hoe het werkt


Veilig METAVAK bezoeken

Uiteraard staat uw veiligheid bij ons op de eerste plaats! Wij werken met de Corona Check App, die volgens de huidige plannen vanaf 20 september verplicht wordt gesteld door de overheid. Bekijk voor uw bezoek de laatste veiligheidsinformatie via onze FAQ pagina.Openingstijden:

Dinsdag 5 oktober – 13:00 – 21:00 uur
Woensdag 6 oktober – 13:00 – 21:00 uur
Donderdag 7 oktober – 13:00 – 21:00 uur


Bezoekadres:

Easyfairs Evenementenhal | Franklinweg 2 | 4207 HZ Gorinchem | T: +31 (0)523 289 818


Volg ons!:

LinkedIn
Facebook
Twitter