Van Dulst Techniek pakt uit op de Techni-Show

Op de Techni-Show zal machinebouwer van Dulst Techniek uitpakken met de lijn MPS productie installaties. Zodra het gaat om de productie van kleine en grote series bewerkingen aan lengte profielen uit staal of aluminium kan Van Dulst Techniek een pasklare oplossing bieden. Dat wordt getoond met tal van gerealiseerde projecten waarvan een kleine doorsnede getoond zal gaan worden.

Zo zal er een combinatie bewerkingsmachine te zien zijn voor het boren, frezen, ponsen en zagen van aluminium profielen. Ook kan deze combinatie uitgevoerd worden voor stalen gevelprofielen met automatisch boren, frezen en verstekzagen. Het materiaal wordt automatisch aan- en afgevoerd. Daarnaast is ook een combinatie mogelijk om plasma te snijden met automatisch beladen en ontladen.

Voor het hechten biedt MPS kantelbare lastafels aan. Hierbij kan in één opspanning met de hand of met een robot gelast worden. De tafel is modulair opgebouwd en kan al naar gelang de wensen van de gebruiker uitgevoerd worden met speciale klemmingen tot en met een sturing op de assen. Dit nieuwe product van MPS wordt al breed toegepast op tal van productieplaatsen.

Van Dulst Techniek zal bovendien het volautomatische bewerkingscentrum van Mecal demonstreren, type MC 307 Kosmos. Dit paradepaard van Mecal zal 5-zijdig stalen profielen voorzien van boor-, vlakfrees-, eindkant- en tapwerk in uiterst korte cyclustijden. Een bezoek aan de Techni-Show voor een kijkje en een gesprek over de mogelijkheden kan voor u daarom waardevol zijn. U bent welkom in hal 8 op stand E062.