Vacature De Looper Analytical

Ben jij commercieel gedreven en krijg je ook een kick van de laatste technieken op het gebied
van metaalanalyse  ( LIBS, XRF en OES)? Ben je op zoek naar een binnendienstfunctie met doorgroeimogelijkheden naar de verkoop buitendienst?

De Looper Analytical zoekt jong talent! Een hoogopgeleide techneut die tegelijkertijd ook commercieel is óf iemand met een commerciële achtergrond maar tegelijkertijd technische kennis heeft. We weten het: lastige combi, maar we hebben er hier een paar van rondlopen! Dus ze bestaan.
 

We zoeken een professional die klanten op maat kan voorzien van advies en die technische oplossingen kan bedenken gebaseerd op ons leveringsprogramma. Daarnaast sta je in direct contact met de klanten en leveranciers en bied je ondersteuning aan onze technisch directeur en werk je samen met onze Sales & service engineer. Je maakt offertes, zet deze om in orders en je zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn met de geleverde service.

Wil je weten wat wij je bieden? Neem dan contact met ons op. Telefoon +31(0)13-505 4216  of mail met danielle@delooperndo.com 

#metenisweten#neveradullmoment#carrierekans#starterszijnwelkom#ambitieus#commercieel #ondersteuning #technisch#klantgericht #gedreven#kleinbedrijf#grote ambities#Benelux