Uitbreiding voor de Arcus Group

ARCUS is dynamisch en in ontwikkeling. De afgelopen maanden breidde de ARCUS GROUP haar vestigingen in Nederland, België en Duitsland verder uit met verkoopkantoren in Essen en Leipzig. ARCUS is daarmee nog beter in staat om toegevoegde waarde te bieden aan haar afnemers in deze regio.

ARCUS levert haar materialen over de hele wereld. Toch staat de onderneming met haar kwaliteit en service altijd dicht bij de klant. Deze formule maakt ARCUS al decennia lang de toonaangevende leverancier van roestvast stalen buizen, flenzen en fittingen.

Afnemers in de chemie, petro-chemie, scheepvaart en industrie weten Arcus te vinden. Maar ook in de voedingsmiddelen industrie scoort Arcus sterk met een complete assortiment materialen ten behoeve van Food & Dairy. Het eigen label “FD-Care” werd onlangs uitgebreid met de innovatieve Hydract-afsluiter. Voeg daar de bewerkingsmogelijkheden bij die ARCUS biedt in de vorm van zagen, draaien en beitsen en iedereen begrijpt waarom Arcus zich “Dynamic in Stainless" kan noemen.

Meer nieuws over Arcus: www.ArcusEurope.com