Training Pneumatische Procesinstrumentatie - Hitma Groep


Training Pneumatische Procesinstrumentatie wegens grote belangstelling herhaald

Data: theoriedag donderdag 7 november en praktijkdag donderdag 14 november 2013.

Locatie: De cursus wordt gegeven op de RDM Campus te Rotterdam, RDM kade 59.

Kosten: € 900,- per persoon (2 cursusdagen, 4 dagdelen).
Doelgroep: Operationele en onderhoudsmedewerkers in de industrie, proces engineers, meet- en regelspecialisten etc.
Wegens grote belangstelling organiseert HITMA Groep dit najaar opnieuw de training “Pneumatic Process Instrumentation” in samenwerking met Skilledin en Invensys Foxboro.

Uit reacties n.a.v. de eerdere trainingen kwam naar voren dat het verdwijnen van vakkennis over pneumatische procesinstrumentatie de Nederlandse industrie bezighoudt. Omdat meer bedrijven aangaven de cusus te willen volgen, besloten de betrokken partijen de cursus nogmaals te organiseren. Bedrijven die willen deelnemen, worden verzocht zich z.s.m. in te schrijven. Er zijn nog slechts een paar plaatsen beschikbaar.

Veel industriële procesinstallaties zijn uitgerust met pneumatische controllers en regelaars. Deze zijn vaak in de jaren `70/`80 geïnstalleerd en nog volop in gebruik. Net als Skilledin (ontwikkelaar vaktechnische trainingen voor de industrie) ervaart HITMA een toenemende kennisvraag op dit gebied. Vandaar dat de training “Pneumatic Process Instrumentation” is samengesteld over het gebruik en onderhoud van deze instrumenten.

Theorie en praktijk

Deze 2-daagse training (theorie en praktijk in 4 dagdelen) vormt een goede basis voor de juiste bediening en het inregelen van pneumatische procesinstrumentatie.

Inschrijven

Voor meer informatie omtrent inschrijvingen klikt u hier, voor meer informatie over de Hitma Groep klikt u hier