Titan Projects neemt SRA Bolsward over.

Titan Projects neemt SRA Bolsward over en versterkt daarmee zijn positie. SRA is een erkende speler in de markt als het gaat om de bewerking van roestvast staal en is een welkome aanvulling op de werkzaamheden van Titan Projects. Het betreft een strategische overname, die voor beide partijen een nog grotere flexibiliteit en een nog hogere kwaliteit garandeert. De kennis en kunde die binnen SRA aanwezig is met betrekking tot dunwandige tankbouw en apparatenbouw betekent een forse uitbreiding van de mogelijkheden (zoals bijvoorbeeld een breder aanbod in plaatbewerking). Met deze acquisitie wordt bovendien een, voor Titan Projects, nieuw marktsegment (de food-sector) aangeboord.

DNA

Deze overname komt niet uit de lucht vallen, want in het verleden werkten SRA en Titan Projects al veelvuldig samen aan diverse projecten. Die samenwerking wordt nu verder geïntensiveerd. Uit dit gedeelde verleden is gebleken dat het DNA van beide partijen duidelijke overeenkomsten vertoont: het nastreven van de hoogste kwaliteit, ambitieus, flexibel, transparant, innovatief en een uitstekende service.

Wat er gaat veranderen

De verandering voor Titan Projects en SRA betreft de bundeling van de krachten en het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe projecten. De beide bedrijven blijven opereren zoals in het verleden, elk met een eigen bedrijfsvoering en elk met een eigen groeidoelstelling. Voor de medewerkers verandert er niets.

Goed gevoel

SRA Bolsward is opgericht door Klaas de Vries en Jan Hoekstra. De Vries over de overname: “Wij richten ons op het fabriceren van een hoogwaardig product en daar hoort goede, doordachte, professionele engineering bij. Titan Projects biedt dat.”

Robert van Voorst (CEO, Titan Projects): “Niet alleen wordt onze werkoppervlakte uitgebreid met 1.600 vierkante meter, maar is vooral de kwaliteitsinjectie, door het vakmanschap bij SRA op het gebied van dunwandige tank- en apparatenbouw, natuurlijk geweldig. Nu kunnen zowel SRA als Titan Projects de klanten nog beter, nog flexibeler van dienst zijn met onze innovatieve ideeën, onze doelgerichte, efficiënte aanpak en hoge kwaliteit. Dat geeft een enorm goed gevoel over de toekomst!”

www.titanprojects.nl