Surface 2014, toont nieuwe ontwikkelingen oppervlaktetechniek

Ruim 175 gespecialiseerde oppervlaktebehandelaars én toeleveranciers presenteren hun vakmanschap en nieuwe technieken op de vakbeurs Surface 2014. Oppervlaktebehandeling van o.a. staal, rvs, aluminium, kunststof, hout, beton, keramiek en glas komen aan bod.

Grootste aanbod Benelux oppervlaktebehandeling

Klik hier om gratis kaarten aan te vragen! 

Surface 2014 geeft inzicht in nieuwe oplossingen voor onder meer afwerking, kleurvastheid, geleiding, hittebestendigheid, conservering, slijtvastheid en hardheid. Daarnaast zijn er nieuwe technieken zoals m.b.t. grondstoffen, nanotechnologie, 3D printing, precisietechniek, het toevoegen van een extra functionaliteit en nieuwe combinaties van technieken en materialen te zien. Natuurlijk biedt Surface het brede spectrum aan oppervlaktetechnieken zoals stralen, thermisch spuiten, (poeder)coaten, galvaniseren, anodiseren, opdamptechnieken, harden, thermisch verzinken, polijsten, etsen, slijpen en karakteriseren van oppervlakken.

In het theater worden doorlopend voordrachten over innovaties en best practices gehouden. De expositie ’Surface Solutions’ geeft u per thema inzicht in de nieuwe mogelijkheden van oppervlaktebehandeling. Het ’Surface Lab’ laat kwaliteit ervaren m.b.v. meting; men kan een eigen sample meenemen en laten testen.

Expositie Future Skins


Een topexpositie is ‘Future Skins’ van het kenniscentrum Materia. Deze expositie is exclusief voor Surface samengesteld en geeft met zo’n 200 samples, afkomstig uit alle delen van de wereld en met branchevreemde toepassingen, inzicht in innovatieve materialen en nieuwe oppervlaktebehandelingen.

Surface 2014 is een initiatief van de Vereniging ION, Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland, en vindt plaats van 7 t/m 9 oktober in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. De beurs is geopend op woensdag en donderdag van 10.00 - 18.00 uur en op donderdag van 10.00 - 17.00 uur. Bezoekers kunnen tegelijkertijd de naastgelegen vakbeurs Energie bezoeken. Meer info zie www.surfacevakbeurs.nl. Voor gratis toegang met voorregistratie klik hier.

Klik hier om gratis kaarten aan te vragen!