Succesvolle editie TIV in Hardenberg

De exposanten en organisatie van TIV Hardenberg kijken met tevredenheid terug op een geslaagde editie. TIV heeft sinds het begin, alweer zeventien jaar geleden, een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Van een regionale beurs is TIV uitgegroeid tot één van de grootste totaalbeurzen voor de technische industrie. Ruim 12.500 bezoekers troffen in Evenementenhal Hardenberg een vernieuwd en verfrist platform.

Gezellig én effectief

Met de doorgemaakte ontwikkeling van regionale vakbeurs, naar landelijk platform om te netwerken en kennis te delen, heeft TIV een make-over ondergaan. De karakteristieke gezelligheid die TIV kenmerkt is behouden gebleven. De open vloerindeling kwam ten goede aan de doelstellingen die exposanten aan hun beursdeelname stellen; klanten ontmoeten en investeren in het bestaande netwerk. In de verschillende hallen werden de netwerkpleinen volop benut. Er werd gesproken over een goede bezoekerskwaliteit. De organisatie heeft hier de laatste jaren dan ook flink in geïnvesteerd. De kwaliteit gaat boven de kwantiteit. Dit resulteerde voor onder andere Thyssen Krupp Materials en Nord Lock Benelux in een aantal goede leads.

Engineering Experience

Er was volop animo voor TIV Engineering Experience, het programma speciaal ingericht voor de engineer. Het thema ‘The Future of Making Things’ stond centraal. In een aantal presentaties werd ingezoomd op thema’s als “grip houden op uw ontwerp bij interactief samenwerken” en “uw rol bij de computer als ontwerper”.

Op naar 2016

De maakindustrie maakt momenteel de vierde industriële revolutie door. Samenwerken is essentieel voor de industrie van de toekomst. Beurzen zijn een middel om met elkaar in contact te blijven en de vooruitgang te bespreken. Dit najaar staan er nog verschillende technische beurzen in Evenementenhal op de agenda. Ook is het alweer mogelijk voor exposanten om hun beursdeelname voor TIV 2016 vast te leggen. De beursorganisatie staat niet stil als het gaat om technologische vooruitgang. Alle beurzen zijn tegenwoordig eenvoudig online te reserveren. Vroegboekers pakken hierbij het meeste voordeel.

Agenda technische industriële beurzen

METAVAK 27, 28 en 29 oktober 2015 Evenementenhal Gorinchem http://www.evenementenhal.nl/metavak

TREF●TECHNIEK 3, 4 en 5 november 2015 Evenementenhal Venray http://www.evenementenhal.nl/treftechniek

Engineering Materials 8, 9 en 10 december 2015 Evenementenhal Gorinchem http://www.evenementenhal.nl/engineeringmaterials

NEW Industries 8, 9 en 10 december 2015 Evenementenhal Gorinchem http://www.evenementenhal.nl/newindustries

TIV 6, 7 en 8 september 2016 Evenementenhal Hardenberg http://www.evenementenhal.nl/tiv


Voor meer informatie kunt u terecht op de beurswebsites.