Stappert Nederland BV - Brochure

STAPPERT is binnen Europa een toonaangevende voorraadhouder op het gebied van lange roestvast staal producten en buisaccessoires, in een veelvoud aan legeringen, van roestvast, hoog corrosievast tot hittebestendig,  in de meest uiteenlopende afmetingen en vormen.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE

Zo bieden wij onze klanten vandaag de dag een evenzo veelzijdig als doordacht assortiment aan van rond de 15.000 producten. In combinatie met de toegevoegde waarde van onze bewerkingsmogelijkheden en een wereldwijd netwerk van opgebouwde leveranciersrelaties, zijn wij trots op onze status van ‘’trouble Shooter” wanneer het aankomt op het tackelen van uw acute probleem.

Als onderdeel van de JMS-groep en met vestigingen in 11 Europese landen zijn wij in staat onze afnemers ook internationaal te begeleiden.

Het is een deel van onze missie om open voor innovaties te staan en deze ook prioriteit te geven.

Wij combineren onze vakkennis  en onze ervaring met een uitgebreide productsortering en services om onze klanten steeds maar weer intelligente oplossingen te bieden die voldoen aan de gestelde eisen. Onze klanten profiteren van onze... INOX INTELLIGENCE.

STAPPERT Nederland BV
Stationsplein 4 N
3331 LL Zwijndrecht
T +31 78 6117150
F +31 78 6117160