STAPPERT bundelt activiteiten in Nederland

Twee rvs-specialisten, één merk

Herstructurering in Nederland: de STAPPERT bedrijven Noxon Stainless BV en STAPPERT Nederland BV fuseren vandaag en vervolgen hun werkzaamheden onder de naam STAPPERT Noxon BV. De twee vestigingen in Helmond en Zwijndrecht blijven bestaan. Voorraadhouder Noxon past zijn corporate identity naar aanleiding van de fusie aan aan de CI van STAPPERT. Bovendien neemt STAPPERT Noxon in januari 2017 zijn intrek in een nieuw magazijn in Helmond, dat plaats biedt aan een uitgebreider productassortiment. STAPPERT is een van de grootste voorraadhouders van rvs in Europa.

STAPPERT Noxon gevestigd in Helmond is gespecialiseerd in de verkoop van lange roestvaststaal producten en buisaccessoires. Het productassortiment bestaat uit hittebestendige en hoog corrosievaste, Duplex en Super Duplex stalen. Het bedrijf, met bijna 30 jaar ervaring op de markt, is een van de grootste voorraadhouders van lange roestvaststaal producten en toebehoren in de Benelux.

In het kader van de herstructurering neemt STAPPERT Noxon dit jaar zijn intrek in een nieuw magazijn, eveneens in Helmond. Het voorraadprogramma, met een accent op de productgroepen buis en buisaccessoires, wordt aangevuld met een flink groter assortiment staf. De verkoop en delen van de administratie blijven voorlopig op de huidige locatie. Zij gaan in het voorjaar van 2018 over naar Helmond.

STAPPERT Noxon blijft haar producten vanuit Helmond en Zwijndrecht verkopen. De klanten profiteren in de toekomst van het feit dat vanuit het magazijn in Helmond naast buis- en buisaccessoires ook staf wordt geleverd. Het nieuwe, moderne magazijn beschikt over een uitstekende infrastructuur. Vanwege korte transportafstanden kunnen de producten sneller worden geleverd. Ook wordt het spectrum aan producten, materialen en afmetingen vergroot en de service verbeterd.

“Dankzij de fusie kunnen beide Nederlandse vestigingen gebruik maken van een centraal magazijn in Nederland“, zegt Marc Steffen, directeur van STAPPERT. “Onze klanten profiteren daarmee van de nabijheid van hun rvs-leverancier. Bovendien zijn zowel standaardproducten als oplossingen op maat verkrijgbaar”.
De nieuwe vennootschap STAPPERT Noxon ontplooit haar activiteiten in het CI van de Stappert Groep. Het merk STAPPERT staat voor een goed doordachte materiaalkeuze, veelzijdige producten, goede beschikbaarheid en innovatieve productoplossingen op maat. STAPPERT is gespecialiseerd in rvs-oplossingen voor de meest uiteenlopende branches en lastige toepassingen. Vanaf januari 2017 maken klanten en partners in Nederland kennis met INOX INTELLIGENCE - de kennis en kunde omtrent lange producten en buisaccessoires – onder de naam STAPPERT Noxon.

Facts & Figures

De STAPPERT groep beschikt over jarenlange ervaring op de rvs-markt. STAPPERT is als merk voor lange roestvaststaal producten en buisaccessoires in twaalf Europese landen vertegenwoordigd. De STAPPERT groep is onderdeel van de Franse Jacquet Metal Service groep en heeft meer dan 900 medewerkers op 20 magazijnlocaties en 40 verkoopkantoren in Europa.