Sir John -Al 30 jaar sterk in oppervlaktebehandeling van roestvast staal en aluminium

10 december 2020

Al 30 jaar sterk in oppervlaktebehandeling van roestvast staal en aluminium

Sir John B.V. is leverancier van gespecialiseerde producten voor de oppervlaktebehandeling van roestvast staal en aluminium. Inmiddels kan Sir John B.V. bogen op 30 jaar kennis en ervaring betreffende deze producten.
 

In die 30 jaar is er veel ontwikkeld en verbeterd, zo was Sir John B.V. de eerste met een sproeibeitsgel voor de oppervlaktebehandeling van roestvaststaal en is de zelf ontwikkelde spuitbus RVS Glans Clean een groot succes. Sir John B.V. is importeur voor de Benelux van de Pelox producten. Pelox, gevestigd in Duitsland, is al ruim 50 jaar producent en worldwide leverancier van producten voor de oppervlaktebehandeling van roestvaststaal en aluminium.
 

Daarnaast is Sir John B.V. ook exclusief leverancier van de Avesta Finishing Chemicals. Samen met de merken Antox, Inoxliner lasnaadreinigings apparatuur en de Birchwood producten voor het chemisch zwarten wordt zo een compleet pakket aan gespecialiseerde producten geleverd. Een belangrijke aanvulling is de Ecomatic afvalwaterbehandelingsinstallatie.
 

Op naar een volgend decennium!
Het jubileum wordt in aangepaste vorm gevierd. Op naar een volgend decennium! Sir John B.V. blijft daarin kijken naar producten waarmee de klanten nog beter bediend kunnen worden. 30 jaar Sir John!! 30 jaar Kwaliteit voor professionals!!

Sir John