Sercon kijkt met vertrouwen vooruit

Dronten, april 2014.

Bij Sercon is een einde gekomen aan onzekerheid na de recente faillissementsverklaring. De krachtige doorstart van het Dronter bedrijf, dat zich vanaf 1972 ontwikkelde tot een solide en internationale speler in de productie en ontwikkeling van onder meer RVS toepassingen en machinebouw, is een feit. Vanaf heden waait er een frisse nieuwe wind, draaien machines weer op volle toeren en geven nieuwe investeringen blijk van vertrouwen in de toekomst.


Voortzetting van activiteiten binnen de Sercon werd mogelijk nadat de machines, inventaris, know-how, ontwikkeling en naam van de curator werd overgenomen en het bedrijf op diverse fronten nieuwe impulsen kreeg. Ook is het grootste deel van het hoog gekwalificeerde en gemotiveerde Sercon-team overgenomen. Samen zetten zij hun koers voort waar het gaat om kwaliteit en innovatie. Er is vertrouwen en zelfs al zicht op groei in de nabije toekomst. Wat vanzelfsprekend positief zal zijn voor lokale werkgelegenheid.

Het aan de Fazantendreef in Dronten gevestigde Sercon beschikt onder meer over een eigen ontwerp/engineering afdeling en een productieruimte van maar liefst 4.000 vierkante meter met een uitgebreid machinepark. De onderneming levert in binnen- en buitenland en werkt met twee divisies, te weten: Sercon Special Products en Sercon Foodtech.

Sercon Special Products BV legt zich toe op fabricage en toelevering van kwalitatief hoogwaardige onderdelen en halffabricaten, met een specialisatie in RVS-toepassingen. Sercon Foodtech BV is specialist in de ontwikkeling, productie en installatie van machines en systemen voor nationale en internationale bedrijven in de foodsector. Beide divisies werken met één en hetzelfde moderne 3d-tekenpakket, dat een rechtstreekse koppeling heeft met de machines.

Kenmerkend voor beide divisies is de focus op kwaliteit, op duurzaamheid en het bieden van sterke technische oplossingen.
Kijk op http:www.sercongroup.nl voor uitgebreide informatie omtrent producten, werkzaamheden en diensten.