Securyfence in RVS-uitvoering nu leverbaar uit voorraad - Qimarox

Qimarox heeft de levertijd van de RVS-uitvoering van het Securyfence afschermsysteem drastisch verkort. Alle roestvaststalen panelen, kolommen, deuren en andere componenten liggen op voorraad en zijn binnen enkele dagen leverbaar. Tegelijkertijd heeft Qimarox het RVS-assortiment uitgebreid. Ook panelen met de maximale breedte van 1495 millimeter zijn nu in RVS leverbaar.

In de voedselverwerkende en farmaceutische industrie waar strenge hygiëneregels gelden, is RVS de standaard als het gaat om machines en machineafscherming. Maar al te vaak betekent een verzoek om een RVS-uitvoering echter maatwerk, wat leidt tot lange levertijden.
 

Qimarox onderscheidt zich met het Securyfence afschermsysteem, waarvan ook de RVS-uitvoering uit voorraad leverbaar is. Dat betekent dat voedselverwerkende en farmaceutische bedrijven binnen enkele dagen een afschermsysteem kunnen plaatsen dat aan alle veiligheidseisen voldoet.
 

Extra grote panelen

Qimarox heeft tevens het RVS-gamma van Securyfence uitgebreid. Sinds kort is nu ook het breedste paneel met een afmeting van 1495 millimeter in RVS leverbaar. Dat betekent dat nu minder kolommen nodig zijn om veilige en betrouwbare afscherming te maken, wat een investering in Securyfence nog aantrekkelijker maakt.
 

De gaaspanelen zijn nu leverbaar in zes verschillende standaard breedtematen, variërend van 225 tot 1495 millimeter. Dankzij de kleine maaswijdte van 40 bij 40 millimeter kunnen de panelen zonder risico’s dichtbij de machine worden geplaatst.
 

Geprofileerde gaaspanelen

Securyfence is een flexibel en modulair afschermsysteem. Kenmerk is de profilering van de gaaspanelen, die voor extra stijfheid en dus een grotere veiligheid zorgt. Het monteren van Securyfence is mede dankzij de profilering verrassend eenvoudig. De gaaspanelen worden namelijk aan de verticale staanders bevestigd middels horizontale buizen, die door de mazen van de gaaspanelen kunnen worden geregen. De uiteinden van de buizen worden vervolgens met bouten aan de staanders gemonteerd.
 

Dankzij het simpele maar doeltreffende ontwerp zijn de afschermsystemen van Securyfence niet alleen sterk, maar ook flexibel en snel op maat te maken. De monteurs hoeven daarvoor alleen maar de gaaspanelen op maat te knippen en de buizen op maat te zagen of te snijden. Het Securyfence afschermsysteem voldoet volledig aan alle eisen uit de Machinerichtlijn 2006/42/EG.
 

http://www.qimarox.nl