Schwer Fittings - Toekomst met waterstof

In de toekomst zal waterstof een grote rol spelen bij de transitie van onze energievoorziening. Als opslagmedium voor groene energie en voor mobiliteit met brandstofcelaandrijvingen. Wanneer waterstof wordt geproduceerd door elektrolyse, wordt water gescheiden in waterstof en zuurstof met behulp van regeneratief opgewekte elektriciteit. Bij een chemisch proces reageert de waterstof met zuurstof. De energie die in de waterstof is opgeslagen, komt vrij als elektriciteit, die vervolgens een elektromotor aandrijft.

Onze fittingen voor uw waterstoftoepassingen None

De twin ferrule fittingen zijn ideaal voor zowel waterstoftoepassingen als voor gastoepassingen. Ze zijn DNV GL- en TA-Luft-gecertificeerd en een EC79-certificering die in mei 2022 wordt verwacht. De fittingen worden geproduceerd in onze eigen Europese fabrieken. Gevoelige componenten, zoals de klem- en wigringen, worden in de fabriek in Duitsland vervaardigd. De schroefverbinding bestaat in principe uit 4 componenten of afzonderlijke delen: het mediumdragende basislichaam (rechte mof, elleboog, T-stuk of kruisstuk), de wartelmoer en de beide ringen, ook wel klem- en wigringen genoemd.


Certificaten
DNV·GL en TA-Luft gecertificeerd. Andere internationale certificeringen op aanvraag. De schroefverbindingen worden overal gebruikt waar gassen en vloeibare media stromen en waar een hoge veiligheidsnorm vereist is.