Schuurproblemen brengen geld op.

Cibo, producent van schuur-, slijp-, en polijstmaterialen, daagt haar bezoekers uit om hun schuurproblemen mee naar de beurs te brengen. En daar heeft Cibo iets voor over.

Alle bezoekers die hun werkstuk fysiek of geïllustreerd met foto’s meebrengen, krijgen een Bongo waardebon. Daarbovenop krijgen ze uiteraard ook een oplossing voor hun schuurprobleem. De Cibo toepassingsexperts gaan samen met de klant op zoek naar een haalbare oplossing voor een gegarandeerd betere, snellere of kostenbesparende afwerkingsmethode.

Naast hun afwerkingsexpertise, stelt Cibo ook een instant oplossing voor op MTMS: de InoxiClean Restore. Met de lente voor de deur is uw gevel, tuinmeubilair of balustrade zeker aan een schoonmaakbeurt toe. De winter is hard voor RVS. Vliegroest, doffe vlekken en groene afzet besmeuren het oppervlak. Dat krijgt u nu in een mum van tijd weer schoon met de InoxiClean Restore van Cibo. Bovendien brengt de Restore een water- en vuilafstotende beschermingslaag aan, waardoor het RVS langer beschermd blijft tegen nieuw vuil en corrosie.
InoxiClean Restore is 100% biologisch afbreekbaar, waardoor het product niet schadelijk is voor mens en milieu.

Cibo stelt de resultaten van de InoxiClean Restore en andere schuuroplossingen uitgebreid tentoon op MTMS.

MTMS: Standnr. 260