Samenwerken met Amari Metals, altijd in úw voordeel!

AMARI METALS is al meer dan 30 jaar een gevestigde naam in de internationale metaalhandel. We staan bekend als betrouwbare partner die met zijn klanten meedenkt, hen maximaal ontzorgt en breed kan adviseren op het gebied van roestvast staal, staal en aluminium. Dankzij onze goede internationale contacten overzien we de totale keten. We stemmen processen op elkaar af en besparen op onnodige kosten. Zo werkt samenwerken met AMARI METALS altijd in úw voordeel.

Winnaar Succes Award 2015

Amari Metals is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Metaalhandelsbranche. Daar zijn we trots op! ‘Amari Metals heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie’, aldus de Nominatiecommissie.

ESEF

Innoveren en samenwerken. Daar draait het om bij de ESEF, net als bij AMARI METALS! U bent van harte welkom op onze stand in hal 1, stand C116, van 15-18 maart 2016 in de Jaarbeurs Utrecht.
Kom naar onze stand voor onze speciale beursaanbieding:

o Gratis matrijs voor profielen van tussen de 80 en 300 gram per meter, bij een minimum bestelling van 3 ton aluminium speciaalprofiel.

o € 500,- korting op de matrijs voor profielen vanaf 300 gram per meter bij een minimum bestelling van 3 ton aluminium speciaalprofiel.

o Gratis stalen leidingbuis in E235+N ter waarde van € 150,- bij aankoop van minimaal € 1.000,- aan naadloze roestvast stalen buis in 316L.

o Gratis naadloze roestvast stalen buis in 316L ter waarde van € 150,- bij aankoop van minimaal € 1.000,- aan stalen leidingbuis in E235+N.