RVS Finish breidt expeditie-ruimte uit.

RVS Finish -gevestigd in Bergeijk- vlakbij de Belgische grens, heeft zijn expeditie-gedeelte van de bedrijfshal verder uitgebreid. Het bedrijf excelleert al jaren op hoog niveau met betrekking tot het nabehandelen van RVS-producten en is continu bezig met het optimaliseren van processen en logistieke structuren. De uitbreiding van de expeditie-ruimte met 275 m2 werd door het management als absolute prioriteit beschouwd.

Toegevoegde waarde binnen het complete productieproces ziet het bedrijf als absolute ‘must’ voor haar klanten. Dat betekent dat het bedrijf zich niet alleen maar bezig kan houden met het nabehandelen van RVS-producten. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf daarom een eigen cleanroom en assemblage-afdeling gebouwd en is men gestart met het verzorgen van het transport van de producten voor klanten.

Door de uitbreiding van het ‘dienstenpakket’ en de alsmaar groeiende toegevoegde waarde richting klanten, werd de huidige expeditie-ruimte te klein. Om snel en adequaat te kunnen handelen en klanten optimaal te bedienen, maar vooral om koploper te blijven binnen de markt en de toegevoegde waarde richting klanten te blijven vergroten, beschikt RVS Finish nu over een expeditie-ruimte die zorgt voor nog meer focus op efficiency en het verkorte van doorlooptijden.