RVS afwerken was nooit zo eenvoudig!

Maak kennis met de wereld van het afwerken van RVS, door gebruik te maken van de laatste nieuwe machine in het Finitools assortiment van Cibo. De Finit-All is de perfecte tool voor zij die nog niet vertrouwd zijn met RVS of er zich occasioneel aan wagen op de werkvloer.

De Finit-All is meer dan alleen maar een pure afwerkingsmachine maar een echte allrounder. Met een toerentalbereik van 2000 tot 7600 tpm kan de Finit-All ingezet worden voor zowel afwerking als (licht) verspanend werk.

IDEAAL VOOR HOEKEN TOT 45°

Eén van de grootste troeven van de Finit-All is zijn bereikbaarheid, vaak een heet hangijzer in de schuurwereld. Door de extreem platte aandrijfkop kunnen zelfs scherpe hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen tot 45° probleemloos en snel afgewerkt worden. De slanke greep en korte motor zorgen sowieso voor een groot gebruiksgemak. Het maakt van deze machine tegelijk een zeer compacte binnenhoekslijper én een uiterst handige haakse slijper. (tekst gaat verder onder de foto)

PERFECTE MATCH MET COMBI UNITIZED


Over hoeken en meer concreet binnenhoeken gesproken. De Finit-All en onze gepatenteerde Combi unitized afwerkingsschijf zijn echt voor elkaar gemaakt. Combi unitized stelt u in staat om snel, makkelijk en risicoloos de lasnaad in een binnenhoek weg te nemen en tot in de puntjes af te werken. Deze unitized schijven genereren een uniforme finish gedurende de ganse levensduur van de schijf. De platte aandrijving van de Finit-All maakt dat u de schijven verder kan opgebruiken dan bij een standaard haakse slijper. Deze unieke combo betaalt letterlijk zichzelf terug.

Daarnaast beschikt deze machine over een beschermkap van 150 mm. Ideaal voor Combi unitized met andere woorden, maar speciaal voor de Finit-All werd ook een nieuwe zirkonium lamellenschijf in Ø150 mm ontwikkeld om verspanend werk te verrichten. Dankzij de grotere diameter beschikt deze schijf over meer schuurmateriaal en een langere levensduur.

Alle troeven op een rijtje:

• Zeer handige machine voor de perfecte bewerking van roestvast staal
• Toerentalbereik: 2000-7600 tpm • Vermogen: 1000 watt
• Perfecte ergonomie door slanke greep en korte motor
• Motor met gepatenteerde stofbescherming voor lange levensduur
• Verfijnd werken door traploos instelbaar en quasi constant toerental
• Spindelasblokkering voor snelle toebehorenvervanging (die niet toevallig ingedrukt kan worden)
• Overbelastingsbeveiliging: beschermt de motor tegen oververhitting • Elektronische zachte start
• Herstartbeveiliging: voorkomt het per ongeluk starten van de machine na stroomonderbreking
• Afschakelkoolborstels voor de bescherming van de motor • Beschermkap van 150 mm, perfect in combinatie met Combi unitized schijven

UITGEBREIDE SET


Om meteen met deze machine aan de slag te kunnen gaan, hebben we een uitgebreide set met verschillende toebehoren samengesteld in een stevige en ruime metalen koffer. Zo is alles aanwezig om zowel binnenhoeken (vlak en rond) als ronde buitenhoeken te voorzien van een geborstelde finish. Verder kunnen met de SAG afwerkingsschijf krassen verwijderd en schuurfouten gecorrigeerd worden, terwijl de nieuwe zirkonium lamellenschijf uitstekende verspanende kwaliteiten heeft.

Klik hier voor meer informatie