Release van Hart b.v. 's bedrijfsvideo

Eerder deze week is de nieuwe bedrijfsvideo van Hart b.v. naar buiten gebracht. De video is gemaakt om klanten en leveranciers een kijkje te geven in het kantoor en magazijn. Het laat zien welke materialen en producten Hart op voorraad heeft. Alles volgens de hoge standaarden van de Olie en Gas- en (Petro-) Chemische industrieën.

De filosofie van Hart is piping producten in nikkellegeringen uit voorraad zo dicht mogelijk bij de wereldwijde klantenkring te brengen. Daarom is in 2013 Hart Middle East geopend met een verkoopkantoor en magazijn in de Verenigde Arabische Emiraten.

Sinds de oprichting in 1964 is Hart b.v. altijd een niche speler geweest. Toen Henry Hart, Managing Director, in 1991 het bedrijf van zijn vader overnam werd de focus verlegt van laag gelegeerd- en roestvaststaal naar nikkellegeringen. De groei in de afgelopen 24 jaar heeft er voor gezorgd dat Hart op dit moment de grootste voorraadhouder in Europa is van piping producten in Nikkellegeringen.

Hart b.v. ondersteunt de Olie- en Gas industrie en ook de (Petro-) Chemische industrie met uitgebreide kennis en expertise omtrent complete projecten in Nikkellegeringen. Materiaal- en productkennis, hoge kwaliteit, uitgebreide service en flexibiliteit zijn kenmerkend voor het bedrijf.