Rebel One F-line van CIBO NV

Met de F-lijn kan lasverkleuring in 1 stap weggewerkt worden!

Sinds afgelopen juni beschikt Cibo met de toevoeging van de F-lijn en de M-lijn over het meest geavanceerde gamma driedimensionale schuurmaterialen dat er momenteel op de markt te vinden is, dit alles onder de nieuwe merknaam Rebel One. Twee nieuwe lijnen toevoegen aan de reeds bestaande S- en T-lijn, deden we uiteraard niet zomaar. Hierbij stellen we om te beginnen de F-lijn voor, die een perfect alternatief vormt voor de chemische beitsbehandeling van de RVS en non-ferro materialen na het lassen.
Beitsen is geen must meer met de F-lijn van Rebel One
Beitsen heeft zijn nadelen. Het is om te beginnen chemisch van aard door de behandeling met zuren, zodat velen door de strikte milieuwetgeving genoodzaakt zijn om een externe partner in te schakelen. Naderhand vereist het sowieso ook grondige spoeling om de toplaag te herstellen en kost het alles bij mekaar tijd én geld. Met de F-lijn ontwikkelde Cibo voor u een milieubewust, kosten- en tijdsbesparend alternatief.

In geen tijd kan de lasverkleuring weggenomen worden. De open structuur van deze soepele en vergevingsgezinde schijf voorkomt bovendien inkoeken, waardoor het een lange levensduur heeft en een lage totale slijpkost vertegenwoordigt. Dankzij haar grote flexibiliteit kunnen ook moeilijk bereikbare plaatsen bewerkt worden. De mooie afwerking krijgt u er gratis bovenop!

De F-lijn is ook perfect geschikt om op een snelle en veilige manier lakken en coatings te verwijderen. Door de soepele maar agressieve werking zal het in een mum van tijd de lak wegnemen, zonder dat het onderliggende metaal beschadigd of vervormd raakt.

Meer info over de F-lijn van Rebel One? Surf naar www.rebelone.be/F_lijn