Promatt DemoDagen 2019 - 3 en 4 oktober te Haaksbergen

Promatt importeur van FOM, Behringer en Eisele zaagmachines organiseert op 3 en 4 oktober 2019 de: "We Love Heavy Metal DemoDagen"! 

Graag nodigen wij u en uw partner uit voor alweer de 3e editie van onze DemoDagen. Deze twee dagen staan weer bol van nieuwe ontwikkelingen en praktische demonstraties op het gebied van zagen, bewerken en opslaan van metaal en aluminium. 15 verschillende producenten presenteren en demonstreren hun innovatieve oplossingen en gereedschappen in Haaksbergen. Het afwisselende programma biedt voor elk wat wils:

• diverse machines voor uiteenlopende toepassingen  
• zaagtrainingen aan de machines voor de leergierigen
• hoge kortingen en speciale acties voor de snelle beslissers
• culinaire hoogstandjes van onze chef kok Gaston voor de genieters
• een cocktailworkshop voor de minder in techniek geïnteresseerden
• vrijdagavond; koopavond met diner, zang en bediening (Theaterobers)

Hebben wij uw interesse gewekt? Dan verwelkomen wij u graag tijdens de DemoDagen. Laat u ons even weten, met hoeveel personen u komt? U kunt zich aanmelden door op onderstaande banner te klikken


 


Promatt werkt alleen met topproducten die in Europa geproduceerd worden. Een team van zeer ervaren adviseurs en monteurs helpt u graag bij het vinden van de juiste machine voor uw toepassing. De tevredenheid van onze klanten staat daarbij voor ons centraal. Onze servicedienst helpt u snel en kundig met professioneel onderhoud, zodat uw productie zo min mogelijk stil komt te staan.

In onze showroom in Haaksbergen begroeten wij u graag voor zaagdemonstraties. Op een oppervlakte van 900 m2 hebben wij verschillende types zaagmachines staan. Ook kunt u bij Promatt terecht voor zaagscholingen.

Klik hier om de website van Promatt te bezoeken