Productnieuws Welding Week 2015, Kemppi Benelux B.V.

Welding Week 2015

Dit jaar neemt Kemppi Benelux B.V wederom deel aan de Welding Week te Antwerpen. Deze vierjaarlijkse vakbeurs, gehouden op 20, 21 en 22 oktober 2015, geeft u een compleet overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van lassen, verbinden en snijden. Kemppi Benelux B.V. is volop bezig om haar deelname aan deze beurs wederom tot een succes te maken. Hieronder vindt u een kleine greep uit de producten die wij zullen presenteren.

FastMig X
Get ready for the best welds of your life

FastMig X, een nieuwe standaard in professionele perfectie. Kemppi’s FastMig X is uw vertrouwde, professionele vriend, of u nu op zoek bent naar een zeer gespecialiseerde en hoog technologische machine voor veeleisende taken of een reeks multifunctionele all-round lasgereedschappen voor uiteenlopende lasom-gevingen.

Als u het spel op topniveau wilt spelen en de beste wilt zijn in wat u doet, hebt u een technologische voorsprong nodig die professioneel uitblinken garandeert. Met de vernieuwde, intelligente FastMig X presenteert Kemppi een nieuwe zwarte lijn pulslasoplossingen van topklasse voor veeleisende industriële toepassingen.

FastMig M
Een nieuw industrieel werkpaard

De FastMig M-serie is een combinatie van modulariteit, gebruiksgemak en brede inzetbaarheid. Deze apparaten hebben uitstekende inschakelduurprestaties, verpakt in compacte afmetingen en zijn lichtgewicht.

Dit verhoogt de productiviteit en mobiliteit in de werkplaats. In industrieel MIG/MAG-lassen is FastMig M het bekende,technologische geavanceerde alternatief voor conventionele ontwerpen. Zijn nieuwe regeltechnologie resulteert in uitstekende boogontsteking en lasprestaties!

Wise
Wise-beslissingen creëren een productiever lasresultaat

De Wise producten van Kemppi zijn uitdagende, nieuwe lassoftwareoplossingen die klanten een hele reeks nut-tige voordelen bieden. De Wise producten, verdeeld in twee groepen, hebben invloed op de efficiency van de lasprestaties of bieden een geheel nieuwe lasprocestechniek. Wise producten maken nieuwe niveaus van las-prestaties mogelijk die anders onbereikbaar zouden zijn met een standaard MIG/MAG-lasproces.

ArcValidator
De complete oplossing voor validatie van lasapparatuur

De ArcValidator van Kemppi is een geautomatiseerde en universele oplossing voor de validatie van van booglasapparatuur. De ArcValidator oplossing kan het validatieproces met 80% versnellen. In de handmatige modus is ArcValidator compatibel met de meeste lasmachines, ongeacht merk of type, die zijn uitgerust met meters op basis van absolute eenheden. De ArcValidator gebruikt standaard DIX-aansluitingen.


MasterTig MLS 2300 / 3003 ACDC
MLS-regeling voor de beste TIG-kwaliteit

De beste gereedschappen vereenvoudigen veeleisende werkzaamheden. MasterTig MLS ACDC biedt TIG-lasprofessionals de instelmogelijkheden die aan hun hoge eisen voldoen. Geniet van de prestaties bij elke toepassing. De modellenselectie omvat een 230A versie met 1-fase 230V voeding en 300A versies met 3-fasen 400V of 230/460V voeding.
 
De MasterTig MLS ACDC is een precisie aluminium lasspecialist, geschikt voor alle lasmaterialen. Het modulaire ontwerp stelt u in staat het pakket samen te stellen dat het beste aan uw behoeften voldoet.

We zien u graag op onze Kemppi stand nummer B1160.