Ozephius Stainless, specialist in Duplex en Super Duplex

Ozephius fabriceert al zestig jaar industriële RVS, Duplex, Super Duplex en Nickel-Alloy producten. Vanaf een enkel onderdeel tot grotere series en van een simpel halffabricaat tot complete apparaten. Inmiddels beschikt de Ozephius-organisatie over een schat aan kennis en ervaring met de meest uiteenlopende materialen, waarbij de specialisatie op Duplex en Super Duplex zich steeds verder blijft ontwikkelen.

Bij Ozephius loopt u geen risico op onduidelijkheden in het productieproces of de herkomst van geleverde materialen. Er is veel mogelijk: Noem wat u nodig heeft en Ozephius levert uw ‘specials’ op maat. Maximaal haalbare kwaliteit en totale ontzorging zijn de kenmerken van Ozephius.

Duplex en Super Duplex

Super Duplex RVS wordt steeds meer toegepast in de offshore-industrie en petrochemische industrie. Ook daar waar de condities zwaar en extreem zijn, is Ozephius op haar plaats. Ozephius heeft ruime ervaring in het toepassen van deze ‘super-legeringen’. Voor de meest uiteenlopende toepassingen is Ozephius in staat om (Super) Duplex RVS te lasersnijden, bewerken en lassen. Zowel plaat, buis, als koker.

Heden ten dage is Ozephius gekend bij veel bedrijven in de offshore- en petrochecmische sector. Schoorvoetend laat de organisatie zich door haar relaties (Super) Duplex specialist noemen. Voor Ozephius is het niet snel goed genoeg: De ingenieurs van Ozephius bieden ondersteuning en maken een praktische vertaling van uw idee en adviseren u over de technische haalbaarheid bij de realisatie van uw product of project.


Toename omzet en complexiteit van projecten

Anno 2017 nemen omzet en complexiteit van projecten nog steeds toe. Ook is er de afgelopen jaren een groot aantal nieuwe certificeringen behaald. Ozephius probeert zichzelf steeds weer in technische haalbaarheid te overtreffen. Met uw lastige, schier ondoenlijke klus beleeft Ozephius haar mooiste momenten. Natuurlijk wilt u een passende prijs. Mits kwaliteit gevraagd is, helpt Ozephius u graag!

Continue verbetering en uitbreiding

De afgelopen jaren werd fors geïnvesteerd in o.a. uitbreiding van de lasersnij-capaciteit. Voor de aankomende jaren staan ook weer mooie nieuwe ontwikkelingen op stapel. Continue verbetering en dynamiek is kenmerkend voor Ozephius’ bedrijven: ‘Doe waar je goed in bent en wees realistisch. Maak gebruik van je sterkten en vergroot deze daar waar mogelijk, maar ken ook je grenzen’.

Voor meer informatie: volg ons op Facebook, LinkedIn, of klik hier