Overname Innotek door de Protech-Oxyplast Groep.

De Protech-Oxyplast Groep uit Montreal, Canada heeft een akkoord bereikt over de acquisitie van de poederlak business en productie faciliteiten van Innotek Powder Coatings te Big Spring Texas.

Innotek is een erkende naam binnen de poederlak industrie en is gespecialiseerd in hoogwaardige thermoplastische poederlakken. David Ades, CEO bij Protech: “Innotek’s leidinggevende thermoplastische technologie levert een aanzienlijke bijdrage aan onze wereldwijde activiteiten. Het is een aanvulling op ons uitgebreide assortiment van thermohardende poederlakken.

Protech-Oxyplast is ervan overtuigd voordeel te halen uit de uitstekende zakelijke relaties en de unieke thermoplastische technologie die Innotek door de jaren heen heeft ontwikkeld. Protech-Oxyplast integreert Innotek’s productie activiteiten in de eigen organisatie. Tot de specialiteiten van Innotek behoren onder andere Polyarmor® voor allerlei buitentoepassingen, Glaslok® als beschermende lak voor op glas en keramiek en Encase® als voordelige coating voor bijvoorbeeld douchebakken of vaatwassermanden.

Over de Protech Oxyplast groep

De Protech Oxyplast groep is een van ’s werelds grootste fabrikanten van poederlakken. Protech-Oxyplast poeders worden geproduceerd in meer dan 20 vestigingen wereldwijd!

www.protechpowder.com