Op zoek naar een nieuwe zaagmachine? Dan zijn de Behringer Informatiedagen zeker een reis waard.

Ook dit jaar pakt Behringer tijdens de Open Huis Dagen in Kirchardt op 16, 17 en 18 juni weer groots uit. Of u nu op zoek bent naar een manuele zaagmachine voor uw werkplaats of geautomatiseerde systeemoplossingen: Behringer, Eisele en Vernet hebben voor elk vraagstuk de juiste oplossing.

Dit jaar ligt de nadruk van de Informatiedagen op de (toekomstige) veranderingen van de samenleving. Het produceren met minder personeel staat door de demografische ontwikkeling voorop. Hiervoor biedt Behringer in samenwerking met PARTNERS4STEEL (P4S)  geautomatiseerde systeemoplossingen: Gecombineerde productie-installaties voor profielstaalbewerking zoals zagen, boren, stralen, frezen, markeren en conserveren van één aanspreekpartner.  

Ook bij Behringer is Industrie 4.0 een belangrijk thema: Hoe komen de virtuele wereld en de productie van uw bedrijf bij elkaar? Wat zijn de kansen van “intelligente fabrieken”?
Maar Behringer zou Behringer niet zijn zonder gezellige avondprogramma’s: Of u nu van Rock en Pop houdt of liever naar traditionele blaasmuziek luistert, Behringer heeft voor ieder wat wils.  
Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op www.promatt.com. Hier kunt u zich ook opgeven voor verschillende lezingen.