Online Warehouse ASME-BPE producten vanaf heden geopend!

Vanaf heden zijn de digitale toegangsdeuren van www.bpe-technology.com geopend!. In deze interactieve Webshop kunt u eenvoudig producten bestellen en heeft u toegang tot informatie over ASME-BPE buis, fittingen, Clamps en Rubberfab Gaskets, de netto prijsstelling, de beschikbaarheid en documenten.

Zonder verplichtingen maakt u binnen enkele minuten een account aan en een bestelling kan voorafgaand aan de levering worden betaald - of wordt op rekening geleverd met een betalingstermijn van 30 dagen. BPE Technology heeft als eerste in Europa een Webshop waar iedereen 24/7 toegang heeft tot product specificaties, netto prijzen en aanwezige voorraad. Geregistreerde klanten kunnen aanvullende informatie inzien over opdrachten per project/locatie, certificaten of andere relevante documenten. Hiernaast zijn er "Loyal Customer" programma's die klanten op basis van de samenwerking en/of gerealiseerde omzet automatisch beloont (extra kortingen) bij nieuwe opdrachten.

Oprichter van BPE Technology B.V. is Cor Tiele, die in 1993 Dockweiler BV startte en meer dan 20 jaar verantwoordelijk was als directeur voor de Benelux. Naast een passie voor de productie en toepassingen van roestvast stalen buis en fittingen zijn er decennia ervaringen opgedaan in de Semiconductor-, Biotechnische- en Farmaceutische industrie. Omgevingen waarin kennis van producten, specificaties, kwaliteit, zekerheid en traceerbaarheid een cruciale rol spelen.

In 2014 hebben BPE Technology B.V. en CSE (www.csee.com.twbesloten om hun gemeenschappelijke kennis en expertise in te zetten voor de Europese markt. De CSE-Group is een van de grootste producenten van hoogwaardige buis en fittingen in Azié, met 5 productielocaties en meer dan 800 gespecialiseerde werknemers.

Met geavanceerde productie technologie wordt reeds decennia geproduceerd voor de wereldwijde markt, waarbij wordt voldaan aan alle relevante certificeringen zoals ISO 9001, PED, SGS, 3A, TUV en EHEDG. Om de Europese markt optimaal te bedienen is er naast de bestaande faciliteiten in Thailand, een uitbreiding gerealiseerd waar alleen ASME-BPE buis en fittingen worden gereinigd, gecontroleerd, verpakt, opgeslagen en verzonden volgens de hoogste Europese normen.

Naast de gecontroleerde product kwaliteit, de innovatieve aanpak en onbeperkte toegang tot relevante informatie, is het prijstechnische voordeel wat BPE-Technology biedt aanzienlijk. Er is immers geen kostbaar/vertragend distributie netwerk en producten met een lage omzetsnelheid worden op een "time to market" basis geproduceerd. Met de kwaliteit van de producten, de snelheid waarmee opdrachten worden verwerkt en de expertise voor vragen en advies, zullen wij met ons Online Magazijn voor ASME-BPE producten uw succes in de huidige markt ondersteunen.

Op dit moment hebben wij de eerste zending producten op voorraad geboekt en kijken uit naar leveringen die eind februari, midden mei, begin..... zijn gepland. Omdat wij razend enthousiast zijn, kijken wij uit naar uw berichten - als start van een prettige en succesvolle samenwerking.