Nieuwste editie Magazine ALURVS nummer 06 nu online

Ook deze nieuwe digitale editie van Magazine ALURVS.nl staat weer boordevol artikelen, achtergrondverhalen, bedrijfspresentaties, beursnieuws en productnieuws uit de Aluminium en Roestvast Staal branche.

We waren op bezoek in Eindhoven waar we de jaarlijkse bijeenkomst bezochten van de sponsoren, Leerstoel Aluminium Structures van de TU/Eindhoven waar een minisymposium werd gehouden en drie studenten een presentatie hebben gegeven over hun onderzoek.

We spraken uitgebreid met Erwin de Rijcke, business development manager bij Element Materials Technology, "wij leveren zekerheid waar falen eenvoudigweg geen optie is" Hadden we een goed gesprek met Johan Adema over de RVS Vereniging Noord- en Oost Nederland en vertelde Edo de Vries van Amsterdams bedrijf De Vier V.O.F. waarom je de kwaliteit van kool en grafiet kunt vergelijken met die van een appeltaart.

Klik hier om de uitgave te openen

Kortom we hebben de zomerperiode gebruikt om eens goed het land door te rijden en wederom een zeer mooi nummer te maken.

de redactie lost even een periode van vakantie in. Ons kantoor is gesloten van 30 augustus tot 20 september. Uiteraard zijn we gewoon per mail te bereiken.