Nieuwe website SNIJ Noord online

HEERENVEEN - Vandaag is de nieuwe website van SNIJ Noord gelanceerd. Op de nieuwe website staat alles over lasersnijden, buislasersnijden, watersnijden en kanten – de belangrijkste plaatbewerkingstechnieken van het Friese bedrijf.


SNIJ Noord is voor machinebouwers, constructiebedrijven en bedrijven die actief zijn in de metaalverwerkende industrie door heel Nederland de vaste partner voor snijwerk. Het bedrijf uit Heerenveen beschikt over een hoogwaardig machinepark voor het lasersnijden, watersnijden en buislasersnijden van met name rvs, staal en aluminium. De halffabricaten worden in eigen huis gekant en nabewerkt.


Op de nieuwe website is niet alleen aandacht voor wat er wordt gemaakt in de omvangrijke productielocatie, maar in het bijzonder ook door wie en hoe. “Voor ons staan mensen voorop. Mensen doen zaken met mensen en kwaliteit bereik je alleen door samen te werken,” aldus directeur Gerrit Jellema. “We organiseren ons bedrijf, onze processen en onze talenten op zo'n manier dat we in staat zijn topkwaliteit te leveren. Want voor iedere opdracht streven we naar het leveren van een cadeau voor de klant.”


Met een opvallende teaserupdate werden volgers op LinkedIn al nieuwsgierig gemaakt en vandaag werd de nieuwe site middels een unboxing-video gereleased. De visuele lancering komt duidelijk terug in de nieuwe website, waar veel aandacht is gegeven aan de visuele beleving. De nieuwe website is een startpunt voor vernieuwingen, waaronder voor het machinepark in augustus en heel binnenkort extra mogelijkheden voor online calculeren en bestellen. Alle reden dus om de ontwikkelingen bij SNIJ Noord scherp te blijven volgen.