Nieuwe editie Magazine ALURVS.nl online beschikbaar

De nieuwste editie van Magazine ALURVS.nl staat online. Deze uitgave staat voor een groot gedeelte in het teken van corrosie. Frans Vos schreef weer een prikkelend artikel waarin hij op zijn humoristische wijze beschrijft hoe hij met knikkende knieën de Eiffeltoren beklom.


Verder in deze uitgave een uitgebreid katern waarin deelnemers van de ESEF/Technihow aan bod komen en vertellen wat zij laten zien op dit evenement. Heeft u zich nog niet geregistreerd dan kunt u dat hier doen. Toegang is dan gratis. Wim de Grood ging op bezoek bij Peter van Houten van Element Materials Technology en besprak waarom corrosie van Roestvast Staal actueel blijft.
 

In alweer het laatste deel van de serie "Corrosie en het bestrijden ervan" neemt Ko Buijs u mee en legt hij uit hoe corrosie ontstaat en hoe u het kunt voorkomen, ook komen de verschillende vormen van corrosie aan bod. U kunt hier deel 1 en hier deel 2 van deze serie teruglezen! Maar het staat ook als geheel op de website van ALURVS.nl


Van Dulst Techniek BV schreef een presentatie van MPS Control: Optimalisatie van de productie en aansturing van machines. Zeer indrukwekkend mogen we wel zeggen. 


Wij wensen u veel leesplezier!