Nieuwe catalogus Kemet Europe


Nieuwe catalogus voor gereedschapmaker en matrijzenbouwer

Kemet Europe te Bergen op Zoom, totaalleverancier voor het technisch polijsten van matrijzen en andere metalen onderdelen, presenteert haar nieuwe catalogus voor de Gereedschapmaker en Matrijzenbouwer. De catalogus toont een groot gamma aan handpolijstsystemen en een uitgebreid assortiment aan diamant-pasta’s, polijstmiddelen en andere gereedschappen. Dit zorgt ervoor, dat vrijwel elk polijstvraagstuk aan te pakken is.


Van grof naar fijn

De catalogus, met een verfriste en moderne layout, is met een speciaal programma in eigen beheer samengesteld. Hij biedt een eenvoudige indeling in hoofdstukken en is voorzien van een automatische indexering. Voor de volgorde van de hoofdstukken is uitgegaan van de standaard bewerkingsstappen, met andere woorden, van grove naar fijne (polijst)bewerkingen. Hierdoor zijn gewenste apparatuur en gereedschappen eenvoudig te vinden.

Nieuwe producten


De ‘Gereedschapmakerij Catalogus’ is een belangrijke gids voor professionals in dit werkgebied. Deze editie is een grote verbetering ten opzichte van de vorige en bevat veel nieuwe producten.
Kemet Europe is een gespecialiseerde handel met service en opleiding voor apparatuur en technieken voor precisie oppervlaktebewerkingen. Zij biedt:
- een uitgebreid assortiment aan polijstapparatuur om snel en efficiënt matrijzen te polijsten
- reinigingssystemen voor precisiereiniging en ontvetting van moeilijk bereikbare en
gecompliceerde delen en matrijzen
- vlak-lepmachines, hoogwaardige verspaningsmachines, voor het behalen van ultra
vlakke en evenwijdige oppervlakken
- geavanceerde metallografische machines voor materiaalonderzoek (doorslijpen,
schuren, inbedden en polijsten)
 

Voor meer informatie: Kemet Europe