Nieuwe algemeen directeur Galvano Hengelo B.V.

Ivo Willemsen (47) is sinds december jl. de nieuwe algemeen directeur van Galvano Hengelo. Hij neemt hiermee de taken over van algemeen directeur Peter Bebseler. Technisch directeur Robin Smit zal zijn taken geleidelijk overdragen aan de technologen binnen het bedrijf.

Beiden zullen zich na de overname van Galvano Hengelo door participatiemaatschappij Landwoud uit Dedemsvaart minder op de voorgrond gaan bewegen. Peter Bebseler en Robin Smit blijven voorlopig nog als adviseurs actief verbonden aan Galvano Hengelo.

Na het afronden van zijn studie Landbouwtechniek aan de Landbouwuniversiteit in 1996 heeft Ivo Willemsen diverse technische, commerciƫle en leidinggevende functies vervuld bij Kramp, Parker Hannifin, Royal Reesink en Hoopman Machines. Peter Bebseler geeft aan dat Ivo met overtuiging en enthousiasme is benoemd.

Het vinden van een goede opvolging is geen eenvoudige opgave, maar Ivo is iemand met een duidelijke visie, een verbinder en bovendien iemand die zeer gemotiveerd, betrokken en daadkrachtig is.
Ivo Willemsen ziet deze nieuwe functie als een hele mooie uitdaging waar hij al zijn opgedane kennis en ervaring zal gaan toepassen om Galvano Hengelo als toonaangevende speler in galvanische oppervlaktebehandelingen commercieel verder uit te bouwen en op de kaart te zetten.

Voor meer informatie over Galvano Hengelo klikt u hier