Nieuw: Veelzijdig Pulse MIG lassen met de Cebora Synstar serie

Cebora heeft een nieuwe lijn lasmachines: De Synstar Pulse MIG/MAG lasmachines. Laskar las- en snijtechniek, importeur van Cebora las- en snijapparatuur, presenteert de drie modellen krachtige MIG inverters voorzien van Pulse functie aan de lastechnische markt.

 
De Cebora Synstar serie bestaat uit:
 
·         Synstar MIG 200/M Synergic, een 200 ampère 1-fase stroombron;
·         Synstar MIG 200/T Synergic, een 200 ampère 3-fase stroombron;
·         Synstar MIG 270/T Synergic, een 270 ampère 3-fase stroombron.
 
Deze nieuwe generatie Synstar Pulse MIG machines van Cebora combineren kracht, eenvoud, veelzijdigheid en kwaliteit. Krachtig door zijn hoge vermogen en inschakelduur, eenvoudig door de simpele, volledig synergische bediening. De stroombron is voorzien van 60 voorgeprogrammeerde synergische (pulse) lasprogramma’s voor o.a. staal, aluminium, RVS en Cu-Si 3. Door gebruik te maken van letterlijk één knop, zijn de parameters perfect af te stellen, zoals draaddiameter en beschermgas, ampèrage en plaatdikte, voltage en draadsnelheid, 2 – 4 takt, regelbare hot-start en smoorspoelregeling etc. Op het OLED scherm zijn de belangrijkste parameters in één oogopslag af te lezen.
 
Deze MIG lasinverters zijn voorzien van PULSE functie en in combinatie met de synergische programma’s, zorgt dit voor een perfecte en spatloze las, waardoor geen nabewerking nodig is. Met de PULSE functie ingeschakeld, wordt zelfs het uiterlijk van een TIG-las benaderd. De optie van een waterkoelunit zorgt ervoor dat ook het zwaardere, dikkere ‘werk’ uitstekend te lassen is.
 
De machines zijn voorzien van een verrijdbaar onderstel, euro connector en massakabel met aardklem. Tevens zijn de machines voorzien van Cebora’s PFC module (Power Factor Correction) volgens de norm IEC/EN 61000-3-12. Dit zorgt voor minder stroomverbruik, hoger rendement, meer vermogen en hogere inschakelduur. Kortom: energiezuinige groene apparatuur!
 
De machines zijn zeer geschikt voor de metaalverwerkende industrie, zoals het lichte en middelzware constructie werk. Tevens geschikt voor de automotive industrie en autoschadeherstelbranche.
 
Klik hier indien u meer informatie wenst over Laskar