Nieuw management bij Damstahl Nederland

Vanaf 1 maart zal de nieuwe manager - Mark Pieron - het team in Hendrik-Ido-Ambacht komen versterken

Ondanks het crisisjaar heeft Damstahl in 2020 een goed jaar gedraaid en dat willen ze natuurlijk vasthouden. In dit speciale jubileumjaar (Damstahl Duitsland bestaat 60 jaar en Damstahl Nederland 10 jaar) zal het team van gemotiveerde teammedewerkers u weer graag van dienst zijn.


Stefan Müller-Bernhardt (CEO Damstahl): " We hebben in Mark Pieron een uiterst bekwame teamplayer gevonden die zeer gemotiveerd is om Damstahl Benelux verder te laten groeien en kijken erg uit naar een succesvolle samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat we in Mark Pieron de juiste persoon hebben gevonden" 


Mark Pieron: “Na in verschillende functies te hebben gewerkt bij Almet en MCB, ben ik verheugd om bij Damstahl aan de slag te gaan. De ambitie om het bedrijf in Nederland te laten groeien valt samen met mijn persoonlijke ambitie om deel uit te maken van deze succesvolle organisatie. Ik ben onder de indruk van Damstahl en in het bijzonder van het Nederlandse team. Ik kijk er naar uit om met dit team samen te werken voor onze bestaande en nieuwe klanten" 

Voor meer informatie:


Damstahl B.V.
Langesteijn 123                                                Tel.  +31 78 30310-90
NL-3342 LG Hendrik-Ido-Ambacht                   dsnl@damstahl.com