Nextstep3D wijst Belgische dealer aan

NextStep3D heeft voor de Belgische markt Goodtool aangewezen voor de verkoop én service van haar prototyping programma 3D-print machines."

Goodtool is een bekende naam in België voor industriële toelevering en gereedschappen. Marc Linthout, zaakvoerder Goodtool; „Met het aanbod van 3D print machines van NextStep3D kunnen innovatieve bedrijven in België laagdrempelig in de professionele 3D print wereld stappen. Goodtool is hiermee een van de eerste bedrijven met complete oplossingen voor additive manufacturing op de Belgische markt.”

NextStep3D heeft een leidende rol in klant specifieke systemen voor additive manufacturing (3D print machines) in de Benelux. „Door de samenwerking met Goodtool kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen en geeft het ons een grote voorsprong op de Belgische markt. Wij geloven sterk in partnerships met professionele partijen en België heeft, net als Nederland, een zeer innovatieve maakindustrie”, zegt Bas Beltman, directeur van NextStep3D.

NextStep3D vertegenwoordigd in de Benelux ondermeer het Duitse 3Dfactories en het Franse Prodways. Klanten van NextStep3D bevinden zich voornamelijk in de industrie en medische wereld.
 

Voor meer informatie klikt u hier