Morgen begint de vakbeurs Maintenance Gorinchem

Verrijk uw kennis op dit inspirerende kennis- en netwerkplatform voor industrieel onderhoudVakbeurs Maintenance gelanceerd in Gorinchem.

Op 17, 18 en 19 april maakt vakbeurs Maintenance haar debuut in Evenementenhal Gorinchem. Voor u als professional uit de aluminium- en roestvaststaalbranche het ideale moment om de nieuwste technologieën en innovaties te ontdekken op het gebied van industrieel onderhoud en asset management.

Vraag hier uw gratis toegangsticket   

Exposanten en oplossingen


Met de aantrekkende economie komt er meer budget vrij om assets te vervangen of blijft het relevant om levensduurverlengend onderhoud toe te passen. Ontmoet exposanten als Aerzen International Rental, Agidens Consulting, KROHNE Nederland, SAMSON REGELTECHNIEK B.V. en Van Meeuwen Industries BV en optimaliseer uw proces.

Bekijk de complete deelnemerslijst

Maintenance Manager van het Jaar 2018 opent de beurs


 

Vakbeurs Maintenance biedt in samenwerking met haar bijna 100 exposanten en kennispartners als NVDO en iTanks een compleet kennis- en netwerkplatform omtrent thema’s als Digitalisering en Kennisborging. Daarnaast zal de door de NVDO gelauwerde kersverse Maintenance Manager van het Jaar 2018, Maarten Habets, de vakbeurs op 17 april om 10.30 uur openen.

Bekijk alle thema’s van de beurs

Verrijk uw kennis middels het complete conferentieprogramma
Kom meer te weten over de laatste ontwikkelingen. Zo spreekt o.a. Marcel Morsing, founder van MaxGrip, over Predictive Maintenance. Lubert Gerrits, Business Manager bij Ultimo Software Solutions, praat u bij over optimale integratie van veiligheidsprocessen middels onderhoudsregistratie. Egbert-Jan Sol, directeur programma bureau bij Smart Industry, vertelt u over de gevolgen van digitalisering voor uw business en productieprocessen.

Bekijk het complete programma 


Meer info? Bezoek de beurswebsite: www.maintenance-gorinchem.com