Mail van Stappert Noxon

Zoals u inmiddels vast al weet, zijn wij, STAPPERT Nederland en Noxon Stainless, in januari 2017 gefuseerd tot STAPPERT Noxon. Het is gelukt om onze twee bedrijven tot een slagvaardige nieuwe organisatie samen te smeden, en daar zijn wij trots op!

We vallen u niet lastig met een beschrijving van dit behoorlijk intensieve traject. Of met een verhaal over onze bedrijfshistorie. Wél vertellen wij u graag waarom er sprake is van een win-win situatie. Zowel voor u als klant, als voor ons en onze medewerkers.

Alles onder één dak

De verhuizing naar de nieuwe bedrijfshallen in Helmond is een succes. Naast de uitgebreide voorraad buizen, fittingen en flenzen beschikken wij nu ook over een uitgebalanceerd stafstaalprogramma. Rond, plat, vierkant, zeskant, profielen, in blank of gewalst/gesmeed, grotendeels van Europese herkomst, leveren wij uit voorraad vanuit Helmond.

20.000 artikelen op voorraad

Van standaardproducten tot specials: het assortiment roestvast staal is zeer breed en kan direct uit voorraad geleverd worden.

Maatwerk en services

Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten. De staalproducten worden nauwkeurig voor u op maat gezaagd of bewerkt.

Logistiek onder controle

Het verpakken en vervoeren van onze producten moet goed gebeuren. Dat regelen we dus liever zelf. Dagelijks gaan onze vrachtwagens de weg op, naar klanten in alle regio’s. Dankzij onze eigen transportmogelijkheden kunnen we korte levertijden én kwaliteit garanderen.

Informatie bij de hand

Op de frisse, nieuwe website vindt u alle informatie over onze organisatie. Meer weten over de producten? Ontdek de diversiteit van ons voorraadprogramma in een handig overzicht.

Knowhow is onze kracht

Door de fusie profiteren we van de gezamenlijke kennis en ervaring in ons bedrijf. Meer knowhow betekent dat wij u nog beter van dienst kunnen zijn en in elke situatie deskundig advies bieden!

Het team van STAPPERT Noxon staat voor u klaar. Op noxon.stappert.biz vindt u onze contactgegevens of kunt u uw (aan)vraag bij ons neerleggen. Zin in een kijkje achter de schermen in Helmond? Maak een afspraak voor een rondleiding, u bent van harte welkom!