Maiburg introduceert POLIFILM beschermfolie

Door haar jarenlange praktische ervaring kent Maiburg inmiddels een compleet assortiment schuurmaterialen, tapes, machines en accessoires voor de metaalbewerking. In samenwerking met haar leveranciers is Maiburg voortdurend bezig met productinnovaties: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd. Het meest recente product in het brede assortiment is POLIFILM beschermfolie. Specifiek ontwikkeld voor de metaalsector. Met deze folie wordt een optimale bescherming van uw werkstuk gegarandeerd.

Optimale bescherming

De beschermingsfolie is geschikt voor een optimale bescherming van uw werkstuk tegen vervuiling en beschadiging tijdens opslag, transport en verwerking. Het betreft bescherming van geborsteld, geslepen en gepolijst materiaal (Roestvast staal en Aluminium). De folie kent een dikte van 100µm en heeft een goede kleefkracht. Desondanks is het uiteindelijk weer gemakkelijk van het werkstuk te verwijderen. Naast een goede vochtbestendigheid kent de folie een UV-bestendigheid tot maarliefst 12 maanden. Kortom; de ideale beschermfolie voor de metaalverwerkende industrie!

Voorraad

Maiburg houdt diverse kleine maten op voorraad, welke per rol af te nemen zijn. Dat voorkomt grote voorraden bij u als eindgebruiker. Naast de standaard afmetingen van 50 t/m 500mm breedte, zijn andere afmetingen op aanvraag altijd mogelijk. Informeer bij Maiburg naar de mogelijkheden of klik hier voor meer productinformatie.