Lichtgewicht elektrische schuurmachine van Delmeq

Geen twijfel mogelijk! Maiburg is de allround specialist op het gebied van (geavanceerde) schuurtechnieken met een zeer compleet assortiment (flexibele) schuurmaterialen en schuursystemen van o.a. het Zwitserse merk Sia Abrasives. In samenwerking met haar leveranciers is Maiburg voortdurend bezig met productinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe schuursystemen: klantgericht en op praktijktoepassingen afgestemd.

Ook schuurmachines vormen onderdeel van deze systemen. Omdat Maiburg staat voor kwaliteit en hoogwaardige producten, heeft het bedrijf zich verdiept in elektrische schuurmachines waarmee u een stuk beter en prettiger kunt werken.

Delmeq

Samen met leverancier Delmeq is door Maiburg in de afgelopen twee jaar een machine ontwikkeld die fijner en “lichter” werkt dan welke machine ook. Met name prettig in het schuren van verticale delen. De machine heeft een stroomkabel met vaste aansluiting, waardoor deze minder storingsgevoelig is. De machines zijn voorzien van kleuren voor een duidelijke herkenning van de schuuruitslag en hebben een verstelbare schuursnelheid in 7 standen. Bovendien zijn de hoogwaardige machines koolborstelvrij en behoeven ze weinig onderhoud. Standaard kennen de producten 2 jaar garantie.

Verkrijgbaarheid

De Delmeq-machines zijn beschikbaar in 150 mm met 5,0 en 2,5 mm uitslag en in 125 mm met 2,5 mm uitslag. Maiburg introduceert dit product op de Nederlandse markt en vanaf heden zijn deze artikelen uit voorraad leverbaar.

Echt een must have voor iedereen, maar de beste manier om overtuigd te raken van de kwaliteit van de machine is natuurlijk om hem ook daadwerkelijk te zien en te voelen hoe hij schuurt. Vraag daarom meteen een demo aan! Kijk hiervoor op www.maiburg.nl!