Licht en compact: de nieuwe accu-stofzuiger van Metabo

Of het nu gaat om het zagen van uitsparingen of het opschuren van raamkozijnen – ook kleine werkzaamheden creëren stof en zaagsel. Praktisch, als er een kleine mobiele hulp is die alles weer schoonmaakt. Zoals de nieuwe accu-alleszuiger AS 18 L PC van Metabo: die is compact, licht en heeft helemaal geen snoer nodig. Met een 18 Volt-accupack met 7.0 Ah werkt de accu-stofzuiger ongeveer drie kwartier aan één stuk door.

Wie meer tijd nodig heeft: binnenin de zuiger past makkelijk een reserve accu-pack en de bijbehorende lader. De schuif-accu is goed bereikbaar en tegelijkertijd beschermd aan de zijkant van het apparaat aangebracht. Het capaciteitsdisplay op de deksel van de zuiger toont de resterende accu-capaciteit.

 Snoerloos en mobiel zuigen
 Licht en compact
 Met drie meter zuigslang eenvoudig in elke hoek zuigen


Zonder snoer, maar met wel drie meter zuigslang en extra zuig- en spleetzuigmondstuk kom je met de AS 18 L PC in iedere hoek. Met draaggreep en -riem kan de zuiger comfortabel overal naar toe verplaatst worden. Na het gedane werk is de slang snel weer in het apparaat opgeborgen. Alles is er, alles op zijn plaats: met toebehoren als rolplank, stofzak, accu's en lader is de AS 18 L PC een opgeruimd systeem.

Energiezuinig zuigen

Het in- en uitschakelen functioneert comfortabel via een voetschakelaar. Met het zuig- of spleetzuigmondstuk is de zuiger bijzonder geschikt voor kleinere reinigingen, bijvoorbeeld bij service- en montagewerkzaamheden. Door de twee verschillende zuigcapaciteitsniveaus "Eco" en "Boost" kan de zuigcapaciteit al naargelang het soort toepassing aangepast worden. Op gladde oppervlakken zoals parketvloer of laminaat heeft het Eco-niveau voldoende zuigkracht; bij vloerbedekking daarentegen moet het Boost-niveau worden gebruikt. Ook te gebruiken met de boorafzuigadapter DDE 14 van Metabo: met de adapter kan bijvoorbeeld het stof dat bij het boren vrijkomt direct worden opgezogen.

Stofzuiger-klasse

Droogzuiger

Luchtvermogen

2.100 l/min (35 l/s)

Onderdruk

120 mbar

Spanning accupack

18 Volt

Reservoirinhoud

7,5 l

Zuigslang lengte/diameter

(bij de levering inbegrepen)

 

3 m/Ø 27 mm

Opzetstukken

(bij de levering inbegrepen)

Spleetzuigmondstuk, zuigmondstuk

Gewicht (met/zonder accupack)


7,4 kg/6 kg

Afmetingen

390 mm x 293 mm x 357 mm

Filterklasse

L, optioneel: HEPA-filter

Soort reiniging

PressClean
Voor meer informatie klikt u hier