Lashuis Haprotech - Start avondopleidingen - NIL Lasdiploma - september

In week 36 starten we weer met onze avondopleidingen. In 17 avonden (en 1 examendag) ook een mooi NIL lasdiploma halen? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! De cursusdagen zijn gepland op maandag, dinsdag en woensdagavond.  Schrijf dus nu in. VOL = VOL.

Praktijk Verklaring

Hebt u medewerkers in dienst die de Nederlandse taal in woord en geschrift nog niet helemaal onder de knie hebben of kampen met bijvoorbeeld dyslexie? Ook zij kunnen een vakdiploma lassen halen via het NIL. Wordt het praktijkexamen met goed gevolg afgesloten ontvangen zij een geregistreerde Praktijk Verklaring. Deze cursisten mogen tot 2 jaar na dato opgaan voor het theorie examen. Slagen zij hiervoor dan ontvangt de cursist alsnog het NIL diploma.

Subsidiemogelijkheden

Subsidie voor de studie? Ook dat kan! Bedrijven kunnen gebruik maken van diverse subsidieregelingen en belastingaftrekposten om hun medewerkers te laten scholen. Lees
 hier meer. Onze opleidingstarieven vindt u op onze website maar bellen naar 0251-262916 of mailen voor meer informatie kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag.