Krachtig in ingewikkelde knooppunten

De utiliteitsbouw is een veelzijdige branche. Zoveel constructies, zoveel mogelijkheden van materiaal en zoveel denkbare oplossingen. Telkens weer uniek. Vooral wanneer er complexe knooppunten met verschillende materialen gemaakt moeten worden. "Dat is helemaal genieten.", volgens Stijn van den Bersselaar. Het is dan ook de kracht van zijn bedrijf. Bij het combineren van materialen komt hun expertise en vakmanschap immers het best tot zijn recht.
 
Een sterk staaltje kwaliteit

Bij het Brabantse familiebedrijf werkt een professioneel en gecertificeerd team van engineers, constructeurs en monteurs. Verder beschikt het bedrijf over eigen productiehallen voor de verwerking van staal, aluminium en RVS. Het levert voor de utiliteitsbouw in ieder geval mooie constructies van topkwaliteit op.
Mix van mooi materiaal

Traditioneel wordt in de utiliteitsbouw vaak gewerkt met stalen constructies, maar volgens Bersselaar Constructies lenen RVS en aluminium zich er minstens net zo goed voor. Zo werkten zij de afgelopen jaren aan een groot deel van alle Nederlandse waterzuiveringsinstallaties. Daar bieden materialen zoals RVS en aluminium echt heel veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de trappen, leuningen en bordessen rondom de installaties. Ook binnen in openbare gebouwen is veel mogelijk. Daar is vaak behoefte aan een hoge afwerkingskwaliteit. Het moet er mooi uitzien en veilig zijn in gebruik. RVS is in dat geval een geschikt materiaal om mee te werken. Het heeft geen coating nodig, is onderhoudsvriendelijk en heeft een mooie uitstraling. De verwachting is dan ook, dat we in de toekomst steeds meer een mix van materialen zullen gaan zien.