Introductie op de Techni-Show

Van Dulst Techniek introduceert het nieuwe bewerkingscentrum “Aydo” van Mecal voor aluminium en dunwandige stalen profielen op de Techni-Show.

Dit instapmodel is bijzonder compleet uitgevoerd met drie zeer snelle gestuurde assen waarmee lineaire en circulaire interpolatie bewerkingen kunnen worden uitgevoerd met de 3,8 kW motor.

De rotatiebalk heeft een bereik van +/- 90 graden. Er zitten standaard 4 pneumatische materiaalklemmen in de machine en er zijn 2 pneumatische stops aan toegevoegd waar het profiel tegenaan kan worden gelegd.

De machine is uitgevoerd met 5 gereedschap posities met ISO30 opname in de wisselaar. Met haaks gereedschap zijn zo 5 zijden van het profiel te bewerken. De capaciteit is 3.160mm x 250 x 170mm.

De standaard meegeleverde 3D software biedt veel flexibiliteit bij de gebruiksvriendelijke bediening en heeft een intuïtieve grafische interface. Er is een externe CAD link beschikbaar waarmee de programmeertijd aanzienlijk bekort kan worden.

Dit bewerkingscentrum is bijzonder betaalbaar gehouden. Een ideale machine voor de startende bewerker van profielen of als machine erbij in de productie voor meer flexibiliteit.

Van Dulst Techniek BV is te vinden in Hal 8 E060  www.vandulst.nl Tel 0180510455