Industrieel 3D Printen | 25 mei 2016 | Kasteel de Vanenburg, Putten

Experts geven al langer aan dat 3D printen onze wereld zal veranderen. Voor de industrie is dit niet langer toekomstmuziek, nu bedrijven als Philips en nieuwe toetreders rendabele successen boeken met het printen van (metalen) reserve onderdelen, en ook de kwaliteit steeds verder verbetert. Een nieuwe werkelijkheid, met nieuwe mogelijkheden voor u en uw organisatie.

Op woensdag 25 mei brengen we de industrie bij elkaar en hoort u alles over de laatste ontwikkelingen in 3D printen, de succesverhalen van early adopters en brengen wij u een primeur op het gebied van Digital Parts Transfer! De revolutie is ingezet. Stap nu in en word zelf koploper in de digitale wereld van spare parts.

Bekijk hier het programma

Digital Parts Transfer

De ontwikkelingen in additive manufacturing gaan razendsnel. Met de nieuwste technologieën op het gebied van 3D printen is de markt in staat om reserve onderdelen lokaal, en op maat te produceren. Flexibele, kleine fabrieken die zich continu kunnen aanpassen in een nieuwe digitale omgeving zijn de toekomst. Met ‘reshoring’ tot gevolg; bedrijven zullen meer en meer hun productie uit lagelonenlanden terughalen. Vaarwel China.

De voordelen zijn groot; flinke kostenbesparingen, geen wachttijden en reserve onderdelen altijd voorhanden.

Early adopters

Ook de kosten van 3D metaalprinters worden met de dag minder. Statistieken wijzen uit dat de markt voor 3D metaal printen jaarlijks met zo’n 75% groeit en de verwachting is dat de trend zich alleen nog maar verder zal doorzetten.

Hoewel Nederland achterloopt op buurlanden, zijn er steeds meer bedrijven in de industrie die de voordelen ontdekken van 3D printen. Tijdens de conferentie Industrieel 3D printen hoort u de succesverhalen van deze early adopters.

Primeur

De conferentie Industrieel 3D printen is hét event en hét moment om in te stappen in de wereld van 3D metaal printen. Ook hebben wij voor u een primeur! Als deelnemer kunt u zelf deel uit maken van een pilot rondom de nieuwste mogelijkheden op het gebied van Digital Spare Parts en 3D printen.

Benieuwd? Zorg dat u 25 mei erbij bent.

http://iir.nl/3D