Hoog bezoek bij Arcus Nederland BV

17 april 2024
Arcus ontvangt de Staatssecretaris van Toeslagen en Douane, Aukje de Vries, tijdens haar werkbezoek aan de Koninklijke Staalfederatie.
Op maandag 15 april heeft Arcus Nederland BV. de Staatssecretaris van Toeslagen en Douane, Aukje de Vries, welkom mogen heten tijdens haar werkbezoek aan de Koninklijke Staalfederatie. De Koninklijke Staalfederatie werd vertegenwoordigd door haar directie, samen met een aantal van haar leden, de directieleden van de vooraanstaande staalgroothandelaren in Nederland. Tevens waren er vertegenwoordigers van VNO/NCW en de FME bij dit bezoek aanwezig.
Dit werkbezoek markeert een mijlpaal in de samenwerking tussen de Douane en de leden van de Koninklijke Staalfederatie. De focus van het bezoek lag op het versterken van de banden en het benadrukken van de gezamenlijke inspanningen om de sector en de industrie te ondersteunen.
Daarnaast biedt het bezoek een uitgelezen kans voor Arcus om Staatssecretaris de Vries een uitgebreide rondleiding te geven in de magazijnen te Dordrecht. Het bezoek heeft de Staatssecretaris inzicht gegeven in de roestvaststaalindustrie en haar belang voor de Nederlandse- en Europese economie. Samenwerking met de beleidsmakers is voor de sector van groot belang.

Over de Staalfederatie
De Koninklijke Staalfederatie is een vereniging die de belangen behartigt van staalgroothandelaren in Nederland. Haar missie is om de groei en ontwikkeling van de staalindustrie te bevorderen en een constructieve dialoog te voeren met relevante belanghebbenden.

Over Arcus
Arcus is een toonaangevende speler in de roestvaststaalmarkt. De hoogwaardige buizen en componenten worden geleverd over heel Europa. Deze producten worden toegepast in de essentiële industrieën om veilig vloeistoffen of gassen te transporteren. Roestvaststaal is oneindig recyclebaar en wordt veelvuldig toegepast in projecten gericht op verduurzaaming. Het Arcus team bestaat uit ervaren specialisten die deze markt daadkrachtig bedienen. Arcus is al tientallen jaren een gewaardeerd lid van de Koninklijke Staalfederatie.
Voor meer informatie over het bezoek kunt u contact opnemen met: Danique van ’t Ent (Marketing en Communicatie Manager Arcus Nederland BV.) of Ramon Dooijewaard (Directeur Koninklijke Staalfederatie).
 
https://arcuseurope.com/