HITMA Process vertegenwoordigt zelfwerkende drukregelaars van Carraro

Sinds kort werkt HITMA Process samen met de Italiaanse fabrikant Carraro s.r.l. Dit familiebedrijf is opgericht in 1924 en produceert zelfwerkende drukregelaars. Een zelfwerkende drukregelaar reduceert gas of vloeistof van een hogere aanvoerdruk naar een gewenste lagere druk, zonder gebruik te maken van hulpenergie. Inmiddels is Carraro uitgegroeid tot een onderneming met 80 werknemers en een productiefaciliteit van 12.000 m².

Toepassingen

Carraro richt zich op drie verschillende toepassingen; olie & gas, stoom en water. Hun drukregelaars worden vooral toegepast door skidbouwers in de olie- en gasindustrie en bedrijven in de petrochemie en waterindustrie.Het bedrijf houdt veel producten op voorraad, waardoor de levertijden kort zijn. Ook de prijsstelling is gunstig.

Uitvoeringen

Carraro beschikt over alle benodigde (internationale) certificaten en gebruikt voor de drukregelaars naast standaard materialen als Carbon steel en Roestvast staal, ook tal van bijzondere materialen, zoals Monel, Hastelloy en Duplex. De drukregelaars kunnen worden uitgevoerd met een metalen afdichting (lekklasse III & IV) of een zachte afdichting zoals FKM-FPM en PTFE (lekklasse V & VI). Voor de toegepaste diafragma’s heeft Carraro een ruime keus aan materialen, afhankelijk van de temperatuur (-196°Ctot455°C).

Producttrainingen

De specialisten van HITMA Process hebben in Italië producttrainingen gevolgd en zijn rondgeleid in de fabriek. Daarnaast hebben ze deelgenomen aan een internationale sales meeting met distributeurs uit o.a. China, Rusland, Maleisië en Saudi-Arabië.

Voor meer informatie omtrent Hitma klikt u hier