HITMA Process en Habonim werken samen


Sinds kort werken HITMA Process en Habonim samen. Habonim is producent van industriële afsluiters (waaronder maatwerk kogelkranen) en pneumatische actuators. Het bedrijf heeft vestigingen in Israel, de VS, China en het Verenigd Koninkrijk.

Kwaliteit en innovatie


Met meer dan 50 jaar ervaring staat Habonim bekend om producten van hoge kwaliteit, innovatie, technische expertise en maatwerkservice voor de industrie. Naast een breed scala aan “standaard” driedelige en geflensde kogelkranen, voorziet Habonim in op maat gemaakte oplossingen die de klant aanzienlijke kosten- en ruimtebesparingen opleveren. Alle Habonim-producten voldoen aan internationale standaarden en zijn veilig en efficiënt bruikbaar in diverse industriële toepassingen.

Prestatie en betrouwbaarheid


Industrieën waarin prestatie, kwaliteit en betrouwbaarheid van essentieel belang zijn, zijn de afsluiters en aandrijvingen van Habonim een zekere keus. De kleppen en aandrijvingen worden stuk voor stuk geproduceerd conform strikte technische specificaties. Habonim handhaaft kwaliteitscontroles op het hoogste niveau. Toeleveranciers van het bedrijf worden gecontroleerd en gecertificeerd voordat ze een kwaliteitsgoedkeuring krijgen. Alle Habonim-kleppen en -aandrijvingen worden voor verzending volledig getest.

Geavanceerd ontwerp en flexibiliteit


Dankzij onderzoek, ontwikkeling en constante technologische vooruitgang bevindt Habonim zich in de voorhoede van de procesindustrie. Habonim biedt naast standaard afsluiters en aandrijvingen ook diverse complexe en speciaal ontworpen pakketoplossingen voor bijvoorbeeld de LNG-industrie, de (petro)chemische en farmaceutische industrie.

Productbeschikbaarheid


Habonim garandeert door het flexibele voorraadbeheer wereldwijde levering met korte levertijden.

Over HITMA Process


Het assortiment van HITMA Process bestaat uit afsluiters, drukbeveiliging, gasdetectie, procesinstrumentatie. HITMA Process is een zusteronderneming van HITMA Filtratie, HITMA Instrumentatie en HITMA UltraPure en onderdeel van HITMA Groep.