Het aanschuinen van RVS pijp én bochten

Lasnaad voorbewerking kan op vele manieren plaatsvinden.Echte kwaliteit voorbewerking word pas gerealiseerd indien zowel pijp alsook de lasbocht mechanisch worden aangeschuind.

Een G.B.C. bevelmachine, standaard geschikt voor het aanschuinen van pijp, kan worden uitgevoerd met een “elbow shaft” welk het mogelijk maakt de lasbocht in te spannen en de mechanische voorbewerking te realiseren.Lashuis Haprotech vertegenwoordigd de G.B.C. producten op de Nederlandse markt.
 

De productrange van G.B.C. Industrial tools bestaat uit een compleet programma van pijp-, snij- en bevelgereedschappen en een breed assortiment aan laskantvoorbewerking machines van hoge kwaliteit.

Door meer dan 30 jaar ontwerpen,  fabriceren en op de markt brengen van deze industriële producten  heeft G.B.C. veel  ervaring  opgebouwd met betrekking tot de specifieke toepassingsgebieden van de producten. Met standaard of speciaal ontworpen beitels is voor elke situatie een oplossing.
 

Voor meer informatie over de diverse producten op het gebied van Pijp-bevelling, Pijp- cutters en Plaat bevelling verwijzen we u graag door naar onze website of naar de website van G.B.C. Industrial tools

Of neem contact op met:
 

Lashuis Haprotech BV

Rooswijkweg 200

1951 MD Velsen-Noord

 

Tel: 0251 - 26 29 00

E-mail: info@hetlashuis.nl

Website: http://hetlashuis.nl/