Hegin en Brandsma gaan samen verder!

Graag informeren wij u dat per januari 2015 Hegin {Heerde) de aandelen van Brandsma Metaalveredeling in Hilversum heeft overgenomen. De nieuwe Hegin Groep {Hegin Metal Finishing en Brandsma Metaalveredeling) kan nu op het gebied van metaal oppervlakte behandelingen een compleet assortiment van mechanische, galvanische en chemische behandelingen aanbieden.

Hegin Metal Finishing en Brandsma Metaalveredeling blijven 2 afzonderlijke bedrijven,met elk haar eigen merknaam. Van de samenwerking gaat u als klant profiteren.

Beide bedrijven vullen elkaar goed aan. Oppervlakte behandelingen als chemisch nikkel, nikkel-chroom,vertinnen verzilveren en nifloneren zijn behandelingen waar Brandsma klanten al jaren met tevredenheid gebruik van maken. Hegin Metal Finishing biedt een compleet pakket aan oppervlakte behandelingen, hoofdbehandelingen zijn anodiseren,RVS
-beitsen/passiveren" RVS elektrolytisch polijsten,chemisch nikkel, verzinken en zink/nikkel. Verpakken in geconditioneerde omgeving {cleanroom) is een unieke additionele service.

Door de kennis en ervaringen van beide bedrijven te combineren, gaat u profiteren van een uitgebreid pakket aan bewerkingen, optimale service, knowhow en kwaliteit. De kennis zorgt voor de juiste behandeling van uw meest kostbare product. Het in de markt unieke one stop shop principe is bij ons mogelijk, alle oppervlakte behandelingen binnen de nieuwe Hegin Groep!

Naast deze samenwerking kijken wij vooruit, de productie capaciteit wordt uitgebreid, waardoor efficiency, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid verder geoptimaliseerd. Vanaf deze zomer is de nieuwe productie unit van Hegin Metal Finishing in Heerde operationeel. Naast de reeds bestaande automatische anodiseer afdeling zal er een zeer moderne geautomatiseerde RVS-passiveer-/polijstlijn en chemisch-nikkellijn in gebruik worden genomen.

Wij willen u met deze ontwikkelingen optimaal kunnen bedienen en onze missie nog beter waar maken:

Hegin & Brandsma bieden als gespecialiseerde leveranciers voor alle metaal oppervlaktebehandelingen de juiste oplossing, kwaliteit en optimale service!

Voor vragen kunt u ons bereiken op het bij u bekende telefoonnummers of via de websites:

http://www.brandsma.net en http://www.hegin.nl